Google Maps

Island BBQ Steamboat

(view our location on Google Maps)

Lot 3370, Jalan Kemboja, 

Seksyen U5, Kg Melayu Subang, 

40150 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan

TEL: (+6) 012 6 8000 41

GPS : N 03  09.746′   E 101  31.765′

6 responses to this post.

  1. hi…i would like to make a reservation for 13-14 pax on this coming Wednesday (5/10/11). may i? or am i need to call for reservation?

    Reply

    • Helo.. for that numbers of pax, we recommended that u make an inquiry or reservation first. This is to avoid disappointment in any circumstances. If not, u can always just walk in. Kindly contact us at 012 6800041. Enjoy your meal..

      Reply

  2. assalam… , sy akan ke shah alam weekend ni. so bhajat sgt nak mkn steamboat kat island BBQ ni, dlm 4 org mcm tu ja, just nk tanya sy kena buat reservation ke sb hari ahad….ramai x if sy hadir ke sana lepas maghrib..

    tq 4 ur respons

    Shy – Kangar,Perlis

    Reply

    • Wsallam wbt, restoran kami tidak mewajibkan reservation setiap kali pelanggan hendak datang… cuma setiap hujung minggu atau bila hari cuti akan penuh (Alhamdulillah). Saya cadangkan lebih baik buat reservation dulu untuk mengelakkan tidak ada tempat nanti, terutama sekali kalau datang dari jauh. Kalau nak datang jam 6 petang pun boleh kerana kami ada menyediakan Surau. Setelah reservation dibuat para pelanggan hendaklah datang pada masa yang telah dijanjikan (kami akan buka kepada pelanggan 1/2 jam kemudian), jadi jika lewat sikit kena maklumkan kepada kami ye : )

      Reply

  3. Posted by kiki on October 26, 2011 at 6:20 pm

    Assalamualaikum…saya nak tanya..selepas raya haji nanti restorant ni buka berapa haribulan…..ingat nak bawak keluarga makan2 ..raya 3 atau ke 4 selepas raya haji..

    Reply

    • Waalaikumsalam wbt.. untuk makluman, kami akan tutup pada 6 & 7hb November 2011, dan akan dibuka semula pada 8hb November iaitu hari selasa. Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di no. 012 6 8000 41.

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 32 other followers

%d bloggers like this: