CONTACT/MAP

ISLAND BBQ STEAMBOAT

Lot 3370, Jalan Kemboja,
Seksyen U5, Kg Melayu Subang,
40150 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
 

TEL: (+6) 012 6 8000 41

GPS : N 03  09.746′   E 101  31.765′

 
 
 
 

20 responses to this post.

  1. saya belu cuba lagi tapi nak tanya selain steamboat/grill ada makanan goreng2, nasi berlauk dll?

    Reply

    • Sallam, buat masa ini kami tidak menyediakan menu alacarte atau nasi berlauk, tetapi nasi goreng cina ada kami sediakan dan ianya termasuk dalam harga buffet.
      Jika para pelanggan lebih creatif, dari Steamboat & BBQ ini boleh dihasilkan pula menu lain, contohnya; mee/mihun sup fish ball, omelette rice, omelette ayam/daging dan sebagainya.

      Reply

  2. Posted by ELLY on August 2, 2012 at 1:17 pm

    NAPE CALL TAK DAPAT ASYIK OFF JER….PLS LA SAYA NAK RESERVED UNTUK HARI NI 02/8/2012 UTK 7 PAX…….PLS CALL ME BACK ELLY 018-3968332

    Reply

  3. Posted by Buaya putih on October 16, 2012 at 11:46 pm

    Pada 16/10/12 jam 2030hrs hujan renyai-renyai…memang sejak bbq island keluar dalam jalan-jalan cari makan tv3 semua bersemangat nk pegi,akhirnya pergi juga pada 16/10/12,dah sampai boleh staff tu ckap lain kali nak datang kena call dulu,sb tiap2 hari memang ramai..xda ke inisiatif lain tuk customer?nie tak menghalau customer..kitaorg tnya lagi xboleh ke,staff tu jwab xboleh ramai,terus kitaorg blah dri situ dgn perasaan xpuas hti dgn cara layanan yg d beri..adakah cara begitu staff di bbq island steamboat melayan customer,padahal customer yg nk. Bayar mkn di situ..tolonglah hargai customer,even ramai Cam mna pun bagi solutions yg okk supaya customer rasa nk dtg lgi,jgn mnghalau customer..mmg la bbq island ni mmg dh ramai custmer tpi jgn buat cutmer kecewa…

    Reply

  4. Posted by chaffy on December 31, 2012 at 8:16 pm

    tkde no update terbaru ker???calll asyik tak dpt jerr….tak yah meniaga ar camnih….apaaaa pun tak bolehhhh

    Reply

  5. Posted by FAKHRULL on January 26, 2013 at 7:22 pm

    MASIH ADE LAGI TAK

    Reply

  6. Posted by haxri on February 4, 2013 at 9:05 pm

    Cuba utk call utk booking.. tapi asyik masuk voicemail. Ada number yg lain ke? Atau kena walk in ?

    Reply

  7. Posted by nurul on February 22, 2013 at 11:19 am

    sy nk pg mlm ni..klu blh nk booking dlu..takut pnuh..tp sy call x dpt..mcm mne ye?

    Reply

  8. Posted by izhar on February 26, 2013 at 11:02 am

    kenapa call no di atas asyik masuk voicemail je?? macam mana nak buat tempahan??

    Reply

  9. Posted by zulkhairi on April 1, 2013 at 3:00 pm

    mcm mana saya nak buat reservation ye? saya try call contact nombor tp takde org angkat.

    Reply

  10. Posted by azuan azmi on April 3, 2013 at 11:38 am

    salam..bagaimana saya nak hubungi untuk tempahan yer??saya cuba hubungi nombor tertera tapi unavailable.

    Reply

  11. Posted by adi roy hans on April 15, 2013 at 11:13 am

    salam.
    masih beroperasi ke restoran ni? call no tu dah tak dapat

    Reply

  12. Posted by ashira on April 15, 2013 at 5:05 pm

    try to contact for booking but cannot reach. So did you have another contact number for me to call?

    Reply

  13. Posted by jauhairil on April 15, 2013 at 5:55 pm

    Saya cuba hubungi tapi tk dapat..ada no lain

    Reply

  14. Posted by Muhammed Danial on June 22, 2013 at 9:52 am

    Salam..nape sy call 012 tu takleh..nk buat reservation..

    Reply

  15. Posted by aeda on July 17, 2013 at 1:58 pm

    sy try col tp xdpt..ad cntct num yg lain?

    Reply

  16. Posted by elia on July 20, 2013 at 11:34 am

    Hai says cuba call no 0126800041 tapi not available.bole provide ksn no telefon h baru tak?ada sesiapa tau?

    Reply

  17. Posted by erma suhana on July 31, 2013 at 9:58 am

    Hi, I nak buat booking tapi nombor xdapat dihubungi.

    Reply

  18. Posted by lily on October 7, 2013 at 2:34 pm

    nk book mlm ni utk 4 org bleh?dlm pkul 10 sbb call num tu x dapat la

    Reply

  19. Posted by faiz on December 30, 2014 at 6:02 pm

    salam.. keadaannya tidak memuaskan hati saya.. makan biasa sahaja..tetapi keadaannya kotor. saya harap pihak island bbq ambil tindakan.. jangan padam komen ini jika island bbq steambot berniat ingin memperbaiki bisnes anda.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 37 other followers

%d bloggers like this: