CHARGES

Charges ending 31 December, 2011

Notis Kenaikan Harga

36 responses to this post.

  1. Posted by Ana Mahat on June 25, 2011 at 11:09 am

    what does the charges include? food, drinks and desert? or just food?

    Reply

  2. Posted by Azmir on July 16, 2011 at 8:01 pm

    Salam,

    Is there any discount if I booked for 20 pax?

    Reply

    • Wa’alaikumsalam w.b.t,
      Due to our Nett pricing, currently there are no discount given for booking of 20pax, however for 50pax and above booking (which all attended), we may give a 5% deduction base on terms and conditions.

      Reply

  3. Posted by Puan Nurmia on July 21, 2011 at 4:52 pm

    can pay with credit card?

    Reply

    • Puan, in our business plan memang ada rancangan untuk payment by credit card.
      Buat masa ini tidak dapat dilaksanakan lagi. Insyallah dengan support yang berterusan dari para pelanggan yang dihormati, ianya boleh direalisasikan secepat mungkin.

      Reply

  4. salam..ada service caj or gov tax tak??? klo ada RM19.90 dah termasuk ke belum service caj & gov tax??? TQ

    Reply

    • Wa’alaikumsalam w.b.t,
      Harga RM19.90 kami adalah Nett. Ianya termasuk service charges & gov tax.
      Harga yang kami tawarkan memang was purposely designed in order to create the “value for money” package. Ini dilakukan supaya para pelanggan yang kami hormati dapat enjoy the food at any time of the month at affordable price, samada bersama pasangan, keluarga dan dalam kumpulan atau untuk meraikan majlis.

      Reply

  5. Posted by Yani@Malaysia Airlines on August 3, 2011 at 6:05 am

    Hi.. any special rate for bulan ramadhan ?

    Reply

    • Hi.. currently we don’t have any special rate in this year holy month of Ramadhan, but FYI we have added Ice Cream & Kurma (untuk berbuka Puasa).

      Reply

  6. ada surau tak disini?

    Reply

  7. Posted by sofea on August 5, 2011 at 12:40 am

    kirenye mmg hanya bayar rm19.90 unt dewasa and 9.90 unt kanak2?? n makanan ape yg korang ade?

    Reply

    • 2 in 1 concept iaitu, Steamboat (sup Tom Yam atau sup ayam) + BBQ (on hot plate).
      Beraneka jenis items utk steamboat tersebut termasuk sayuran2 & noddles yg pelbagai.
      Seafood, daging lembu serta daging ayam beraneka rasa ditambah pula dengan minuman sejuk & panas with free flow.

      Reply

  8. Posted by Sufina on August 6, 2011 at 4:24 pm

    nak tnya klau bulan puasa harga masih sama ke ?

    Reply

  9. Posted by akilah on August 9, 2011 at 12:00 pm

    Is this price only for Ramadhan??

    Reply

  10. Posted by iffah on August 9, 2011 at 2:52 pm

    salam…mksudnya klu kita ambil byk mn punstill the same price la ye??

    Reply

  11. if makanan habis, refill x?

    Reply

  12. kalau dtg tk book boleh? nk datang sorang je…atau msti kne book?

    Reply

  13. Posted by Dila on October 19, 2011 at 1:01 pm

    Hi…saya tgk meja sume rapat2 je.ade yng privacy skit x?klau nk celebrate birthday kat sini sesuai tak?

    Reply

    • Hi.. during normal operation days, our table arrangements memang mengutamakan privacy. Yang rapat2 was normally requested by our customers for their gathering including celebrating birthday. Please call 012 6800041 for inquiry / reservation.

      Reply

  14. Posted by abu zedi on October 28, 2011 at 8:27 pm

    hello.. island bbq ni buka kul brp sampa kul brp?

    Reply

  15. Posted by megat isham on August 3, 2012 at 11:46 am

    Salam. Saya dah call nombor yang ada untuk tempahan tapi masuk voicemail. ada cara lain untuk saya buat tempahan untuk 4 orang dewasa dan 2 orang kanak-kanak. terima kasih.

    Reply

  16. Posted by faz on December 29, 2012 at 9:37 pm

    as salam…no hset tu wujud lg ke..dr pg kol x dpt voice mail je. Lps tu betul ke area alamat tu U5…msk U5 kompem x jupe pon..lastly slps sesat2 tanye org n smpi seat xde..please update any latest info. TQ

    Reply

  17. Posted by Nurul on March 29, 2013 at 12:40 am

    Salam….Hai saya nak bg comment skit la…..restoran U all mmg the best dr semua aspek……cuma minta upgred skit sup tom yam…..mgkin bg pekat skit rasa tom yam tu….terlalu cair…bla msuk2 bhn2 dlm tu terus hilang rasa tom yam tu….

    Reply

  18. Posted by azura rashid on January 3, 2014 at 11:39 am

    assalam…is this blog still valid lg or not?sy nk buat reservation n inquiry beberapa soalan..tp bile call no 012-68000 41 tu asyik xde org pickup je..still beroperasi or not?sy nk buat birthday party tuk mom sy..sy suka tmpt ni..cuma baru skrg je berkesempatan nk dtg…

    Reply

  19. salam.
    untuk berbuka puasa 2014 boleh booking or walk in terus je? sebab semua update 2011.hee..thank you.

    Reply

  20. Posted by farah on January 19, 2015 at 4:00 pm

    assalamualaikum.. harga still sama ker?? rm21.90??

    Reply

  21. Posted by suriyani on February 7, 2015 at 6:37 pm

    I want to know the price 2015 per person..tq

    Reply

  22. Posted by ira on May 16, 2015 at 9:05 am

    Brp price per pax 2015?include tax n etc for adult kis n student? Tq

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: